Blog Branding & Design

Ik neem je graag mee in mijn leven als Virtual Assistant.

Office & Design LIDIA - BLOG
Marketingplan

Marketingplan

Een doordacht marketingplan vormt de ruggengraat van elke succesvolle onderneming. Het biedt niet alleen inzicht in de huidige situatie van het bedrijf, maar legt ook de basis voor doelgerichte acties.

Lees meer
LinkedIn berichten

LinkedIn berichten

Dankzij LinkedIn berichten ben ik aanwezig op het voor mij meest zakelijke social media platform. Ik vertel hier de wereld welke activiteiten ik zoal uitvoer vanuit mijn eigen bedrijf voor verschillende opdrachtgevers!

Lees meer
Blogs schrijven

Blogs schrijven

Ik hoor je nu al denken… bloggen? Why? Ik heb het druk zat… En wat moet ik dan vertellen?

Lees meer
Hoe mijn socials beter inzetten?

Hoe mijn socials beter inzetten?

Dit is een vraag die ik vaak hoor en mijn antwoord is dan altijd… maak hier tijd voor vrij. En neem er ook de tijd voor en dan bedoel ik niet in uren, maar in maanden.

Lees meer

“Mijn motto = Gewoon DOEN”

Office & Design Lidia - blog Algemeen
Office & Design Lidia - blog - Office Support

Laat hier je bericht achter voor mij!

2 + 12 =

Office & Design Lidia - VA - Drenthe - 0615351383
Chat openen
Whatsapp met Office & Design Lidia
Hoi hoi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Let me know!