Commeriele activiteiten

Kun jij ondersteuning gebruiken bij commerciële activiteiten als het maken van offertes, het nabellen van leads voor afspraken of anders sales gerelateerde werkzaamheden?

Office & Design LIDIA - commerciele activiteiten

Ben jij online zichtbaar?

Ergens weet je het wel en ben je het ook wel met anderen eens. Alleen die online zichtbaarheid is een beetje vaag. Je hebt wel een leuke website en iemand heeft een keer een Facebook-pagina voor je aangemaakt, maar daar is het bij gebleven…

Tijd voor de volgende stap

Je wilt ook wel dat je website vernieuwd wordt of de Social Media accounts van je bedrijf wat meer pit geven. Alleen hoe moet je dit toch uitvoeren? En om hiervoor nu een medewerker in dienst te nemen is misschien wat te veel gevraagd. Want het is misschien maar voor een paar uurtjes per week.

“Gewoon DOEN is mijn motto”

Office & Design LIDIA - VA - Online Marketing - Social Media - Drenthe

Jouw online zichtbaarheid

  1. Heb jij een website naar wens?
  2. Welke Social Media platformen ben je aanwezig?
  3. Ben je ook actief op deze Social Media pagina’s?
  4. Bekijk of er intern een medewerker is die jouw nee’s kan uitvoeren.

Check mijn online zichtbaarheid eens.

Zou jij dat ook willen?

“Ik kan je helpen met commerciële activiteiten”

Bellen

Zou je heel graag jouw geweldige lijst met leads benaderen voor het maken van afspraken, alleen schuift deze to-do vaak naar morgen of zelfs volgende week?

Ik kan dit jou uit handen nemen.

Ondersteunen

Heb jij verschillende werkzaamheden op commercieel gebied waar jij te weinig tijd voor hebt of juist een meer ondersteunende taak is / administratief / secretarieel?

Ik kan dit jou uit handen nemen.

Acties

Wil jij met je sales-team een actie opzetten, maar weet je niet waar te beginnen of kun je voor dit project wel even een paar extra handjes gebruiken?

Ik kan dit jou uit handen nemen!

Ik ben Lidia Wielink en help jou bij commerciële activiteiten

Dankzij mijn ervaring op gebied van online marketing en verschillende opleidingen / trainingen / workshop, weet ik hoe ik jouw website, social media en nieuwsbrieven kan opzetten.

Na het opzetten kan ik het blijven beheren of weer terug overdagen naar jou.

Wat zijn jouw wensen hierin?

Office & Design LIDIA-VA-Hulp bij Canva

Wat zeggen anderen?

Geweldig hoe Lidia ons belproject uit heeft gevoerd voor onze medewerkers in de buitendienst, met een scoringspercentage van 36% tot 79% per project.

– Koen Berkers, Ventilair

– Harry Müller, Q-Blue BVLidia heeft een verfrissende blik op zaken. Ze is proactief en enthousiasmerend. Bij Q-Blue heeft ze structuur weten te brengen in boodschappen op social media.

 

Lidia is goed in structuur brengen van alle communicatiekanalen en weet welke programma’s handig zijn om in een team te gaan gebruiken!

– Jiska Boer, HuidZorg Drenthe

Lidia is een enthousiaste harde werker. Sympathiek en leergierig. Als vrijwilligersorganisatie zijn wij erg blij dat Lidia voor ons de notulen zo duidelijk voor ons opschrijft.

– Hilma Mastwijk, Adviesraad Sociaal Domein

Wat kan ik voor jouw doen?

Laat hier je bericht achter voor mij!

3 + 10 =

Office & Design Lidia - VA - Drenthe - 0615351383
Chat openen
Whatsapp met Office & Design Lidia
Hoi hoi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Let me know!