Wat zeggen anderen

Ik hou er niet van om op te scheppen over hoe goed ik projecten heb uitgevoerd. Maar ik ben er wel trots op dat anderen dit willen vertellen.

 

Daarom laat ik graag deze personen aan het woord… 🙂

Office & Design LIDIA - REVIEWS

Het afgelopen jaar mocht ik gebruik maken van Lidia haar kunde!

Het vraagstuk vanuit mij was om ons op weg te helpen met alles omtrent communicatie. Door haar hulp heb ik en mij team veel inzichten gekregen hoe wij op communicatief vlak ons beter konden neerzetten en welke hulpmiddelen hiervoor allemaal zijn!

Zij is goed in structuur brengen van alle communicatiekanalen en weet welke programma’s handig zijn om in een team te gaan gebruiken! Kortom weet je het even niet meer op communicatie gebied of wil je kijken welke verbeteringen er misschien zijn. Dan ben je bij haar aan het goede adres.

Jiska Boer

Eigenaresse, HuidZorg Drenthe

“Kan ik jou ook helpen?”

Als bedrijf hadden we vorig jaar de luxe dat we enorm veel leads hadden welke we met ons eigen team nooit allemaal op een goede manier op konden volgen. Wij waren op zoek naar iemand die ons hierbij kon helpen en kwamen hiervoor uit bij Lidia Wielink.

Zij heeft voor ons een aantal maanden een lange lijst van leads benaderd en opgevolgd en daar zijn diverse mooie nieuwe relatietrajecten uit ontstaan. Daar waar wij als bedrijf dus niet de capaciteit hadden en niet in staat waren om een goede leadopvolging op te zetten heeft Lidia zich hier met enorm veel plezier en enthousiasme voor ingezet.

We hebben de samenwerking van de afgelopen periode dan ook als zeer prettig en vruchtbaar ervaren en kijken ook graag uit naar een verdere samenwerking in de toekomst.

Koen Berkers

Sales Director NL, Ventilair

Toen ik Lidia via een zakelijk contact leerde kennen was er een behoefte aan structuur in een aantal (directie)werkzaamheden. Na overname van het bedrijf kwamen er veel zaken op me af. Ondersteuning was gewenst. Na wat opstart weken kwamen we gezamenlijk tot een aantal taken die in de voorliggende maanden moesten worden opgepakt. Aanpassing van de website. Goed opgepakt door Lidia en het resultaat is voorlopig prima. Wellicht dat in de toekomst er verdere zaken worden opgepakt.

Positief opgevallen: enthousiast, open, eerlijk, goede telefoonstem en dito vaardigheid aan de telefoon. Plezierige collega.

Veranderd in positieve zin: Enige structuur, vooruitgang in commerciële zin en het meedenken in processen.

Ik zou je aanbevelen omdat ik het afgelopen half jaar als positief heb ervaren.

Eric Oosterhof

Directeur, Pluz+ Kantoor & Projectinrichting

Harry Müller

Managing Partner, Q-Blue BV

Workshop gevolgd in dorpshuis ’t Anker! Erg leuk.
Heel fijn en mooi dat je de materialen mee krijgt naar huis zodat je thuis kan oefenen. Het is een kwestie van oefenen oefenen en nog eens oefenen!
Aanrader!
Iris Veldmeijer

Deelnemer, Workshop handlettering

Hilma Mastwijk - Beekhuijzen

Voorzitter, Adviesraad Sociaal Domein Hoogeveen

Tijdens de handletteringscursus in ons dorpshuis wist Lidia de cursisten te motiveren om creatief met letters en woorden om te gaan.
Alja Koers

Coördinator, Dorpshuis 't Anker

“Let me know!”

Laat hier je bericht achter voor mij!

5 + 3 =

Chat openen
Whatsapp met Office & Design Lidia
Hoi hoi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Let me know!