Waar werkt Lidia?

Sinds ik met m’n eigen bedrijf ben begonnen werk ik vanuit m’n thuiskantoor en wanneer een opdrachtgever het prettig vindt, werk ik op locatie.

Lidia werkt vanuit haar thuiskantoor

Sommige opdrachten zoals het bellen voor afspraken kan heel goed op afstand. Dit scheelt een opdrachtgever bijvoorbeeld een kantoor voor mij inrichten.

Lidia werkt op locatie

Andere opdrachten zoals het notuleren van vergaderingen die fysiek op locatie zijn, is het juist weer handiger om dan zelf ook aanwezig te zijn. Het kan uiteraard wel op afstand, maar dit werkt voor mij prettig.

Lidia werkt op een flex-locatie

Om mijzelf scherp te houden in alles wat ik doe en niet alleen maar van dag tot dag te leven. Ga ik elke maand op een externe locatie werken. Ik hou me dan vooral niet bezig met opdrachtgever, maar werk ik juist aan mijn bedrijf. Elke maand probeer ik hier een andere thema aan te hangen. Even in een andere omgeving werken dan m’n thuiskantoor en soms anderen spreken bij deze flex-locaties, biedt ook snel weer mogelijkheden.

Vandaag bijvoorbeeld werk ik bij RUIM in Hardenberg, deze voormalige fabriek is omgebouwd tot geweldige flex-locatie en is voor mij een zeer inspirerende omgeving.

Voordeel is ook dat ik andere ondernemers kan spreken en soms zelfs even te sparren over dingen.

Het thema van vandaag is Content, waarbij ik Q1 analyseer en de Contentkalender voor Q2 klaarmaak zodat ik die ook weer kan vullen.

Office & Design Lidia - Waar werkt Lidia

Laat hier je bericht achter voor mij!

8 + 3 =

Office & Design Lidia - VA - Drenthe - 0615351383
Chat openen
Whatsapp met Office & Design Lidia
Hoi hoi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Let me know!