Virtual Assistant

Als Virtual Assistant (VA) kun jij mij inhuren voor het uitvoeren van allerlei randzaken die betrekking hebben tot jouw Office Support.

Office & Design LIDIA - Virtual Assistant

Wat is een Virtual Assistant?

Een Virtual Assistant noemen we ook wel VA, dat “bekt” net ff wat lekkerder als je in gesprek bent.

Maar wat is een VA eigenlijk?

Een VA is een ondernemer die zich laat inhuren door organisaties om hier ondersteunend en/of adviserende managementwerkzaamheden uit te voeren. De naam verklapt het al ‘virtual’ dus dit gebeurd voornamelijk online, op afstand, remote van elke locatie die de VA werkbaar vindt.

Nou we kunnen nu een hele lijst opsommen wat in het algemeen een VA allemaal kan uitvoeren, maar dan benoem ik ook werkzaamheden die niet bij mij passen of ik geen ervaring in heb.

Wat kan ik als VA voor jou betekenen

Ik werk als VA voornamelijk voor ondernemers die echt een passie hebben voor hun bedrijf. Ik vind het prachtig om een aanvulling te zijn binnen zo’n organisatie waarbij ik organiseer, structureer, creëer en uitvoer. Ik noem mijzelf VA, omdat het een overkoepelende naam is voor verschillende functies in bedrijven; office manager, management assistent, secretaresse, secretarieel medewerker, marketing coördinator, communicatie specialist. En zo zijn er vast nog wel meer functies te verzinnen.

Om te voorkomen dat jij voor een paar taken een medewerker in zo’n functie aanneemt is het inhuren van een Virtual Assistant een goede optie!

Als VA ben ik flexibel in het aantal uren wat ik per week, per maand of per project werk. Hierin bied ik altijd maatwerk. Ook in het type werk wat jij nodig hebt in je bedrijf verschilt per opdracht wat ik aanneem. Zelfs de locatie waar ik werk is flexibel, maar over het algemeen werk ik als Virtual Assistant in Hoogeveen

Dus ga jij zelf allerlei werkzaamheden uitvoeren waarvoor je eigenlijk geen tijd hebt of misschien helemaal niet leuk vindt om te doen? Of durf je dit uit handen te geven aan mij?

“Richt jij je op de core business, dan regel ik de randzaken”

Dankzij mijn HBO Facility Management opleiding en verschillende functies in loondienst heb ik verschillende ervaringen opgedaan die ik nu inzet als VA. Functies zoals:

  • Facilitair medewerker
  • Commercieel medewerker
  • Office manager
  • Marketing & communicatie medewerker
  • Secretarieel medewerker
  • Facilitair servicebalie medewerker
  • Medewerker Marketing Communicatie & Voorlichting

Hierdoor kan ik als Virtual Assistant (VA) helpen bij verschillende taken op gebied van Office Support. Denk aan: mail- en agendabeheer, promotie-acties, online zichtbaarheid, branding, onafhankelijk notulist zijn voor vergaderingen, belacties lauwe leads.

Ik ben constant mezelf aan het ontwikkelen en volg verschillende trainingen, om zo steeds nieuwe kennis te vergaren om weer in te zetten voor mijn opdrachtgevers. En dat kan ook voor jou.

Office & Design LIDIA-VA-Hulp bij Canva

“Ik kan je helpen vanaf een paar uur per week”

Branding & Design

Ben jij op zoek naar een nieuwe huisstijl? Je bestaande huisstijl uitbreiden?

Heb je digitaal materiaal nodig? Of wil je juist materiaal laten drukken? Of zoek je templates voor je Social Media?

Laten we samen deze uitdaging aanpakken en wat moois maken!

 

Online Marketing

Schiet het er bij jou ook wel eens in om je website en socials bij te houden?

En een maand later denk je dan “had ik nou gewoon ff elke week 1 of 2 uur hiervoor vrijgemaakt”, dan was ik nu al een stuk zichtbaarder online.

Laat mij je hier dan bij helpen!

 

Secretariële werkzaamheden

Blijven er constant taken op je bureau liggen en blijf het maar uitstellen tot morgen / volgende week? Of nog erger…

Vertel me om welke taken het gaat en ik ga je helpen om deze uitdaging aan te pakken.

Dan breng ik weer rust op jouw bureau en in je hoofd!

 

Waarom wil mij als Virtual Assitant inhuren?

Office & Design Lidia - VA - Flexibel in uren

Ik werk op basis van flexibele ureninzet en op afstand.

Vooraf maken we afspraken over de werkzaamheden en de verwachte aantal uren, maar lopen dingen iets anders, geen probleem, in overleg passen we het gewoon aan.

Je kunt mij inhuren al vanaf 1 uur per week.

Office & Design Lidia - VA - Geen onverwachte kosten

Je kunt mij inhuren o.b.v. mijn uurtarief.

In de opdracht bespreken we duidelijk hoeveel tijd ik ga besteden aan de opdracht, waardoor het duidelijk is hoeveel geld je investeert hierin.

Wanneer er tussentijds  iets wijzigt in de opdracht / uren, communiceren we hier vooraf overn en zullen er geen onverwachte kosten onstaan.

Office & Design Lidia - VA - Een VA levert geld op

Doordat ik de randzaken regel en jij je richt op de core business, heb jij de focus op de omzet. En daarmee kun je de investering voor het inhuren van mij als VA terugverdienen.

Uitbesteden van werkzaamheden, betekend minder werkdruk en daarmee meer plezier!

Office & Design Lidia - VA - Back-up van VA's

Sinds ik gestart ben als VA heb ik een netwerk van VA’s opgebouwd. En heb daarmee veel kennis achter de hand.

Pas ik niet in de uitdaging die jij aangeeft, dan ken ik mogelijk wel een andere VA die wel past.

Wat zeggen anderen?

Geweldig hoe Lidia ons belproject uit heeft gevoerd voor onze medewerkers in de buitendienst, met een scoringspercentage van 36% tot 79% per project.

– Koen Berkers, Ventilair

Lidia is een enthousiaste harde werker. Sympathiek en leergierig. Als vrijwilligersorganisatie zijn wij erg blij dat Lidia voor ons de notulen zo duidelijk voor ons opschrijft.

– Hilma Mastwijk, Adviesraad Sociaal Domein

Lidia heeft een verfrissende blik op zaken. Ze is proactief en enthousiasmerend. Bij Q-Blue heeft ze structuur weten te brengen in boodschappen op social media.

– Harry Müller, Q-Blue BV

Lidia is goed in structuur brengen van alle communicatiekanalen en weet welke programma’s handig zijn om in een team te gaan gebruiken!

– Jiska Boer, HuidZorg Drenthe

Hoe kan ik jou helpen?

Laat hier je bericht achter voor mij!

9 + 14 =

Office & Design Lidia - VA - Drenthe - 0615351383

Lees hier mijn blogs als Virtual Assistant

Worcation 2024 Noordwijk – terugblik

Worcation 2024 Noordwijk – terugblik

Mijn worcation 2024 in Noordwijk overtrof al mijn verwachtingen! Van ontspannen werken tot genieten van een heerlijke wellnessdag, het was een perfecte balans tussen productiviteit en ontspanning. Elke dag bracht nieuwe avonturen, van strandwandelingen tot gezellige etentjes en spontane ontmoetingen.

Lees meer
Chat openen
Whatsapp met Office & Design Lidia
Hoi hoi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Let me know!