Branding & Design

Voor ondernemers ontwerp en vernieuw ik de branding & design voor alle online en offline uitingen.

Office & Design LIDIA - Branding & Design

Wat is branding & design?

Voor mij is branding & design twee verschillende speerpunten in de organisatie, maar die zijn zeker wel afhankelijk van elkaar zijn.

Branding in de zin van alles wat te maken heeft met je huisstijl. Dus je kleuren, lettertypes, formaten, symbolen, foto’s, afbeeldingen.

Design is de uitwerking van je branding in je offline en online materiaal. Dus denk dan aan folders, flyers, visitekaartjes bij offline. En bij online denk je aan je website, mailing en social media.

Branding & design door Lidia

Sinds ik mijn eigen branding & design heb gebouwd in 2022 heb ik ervaren hoe gaaf dit proces is. En omdat ik mijn creativiteit hierin helemaal kwijt kan, vind ik het gaaf om dit ook voor jou uit te voeren!

Ik neem jou aan de hand in het hele proces, die we samen in kleine stapjes uitvoeren. Om zo tot een geweldig resultaat te komen.

“Branding & designs voor je online zichtbaarheid”

Office & Design Lidia - VA - Lidia

Verbetering online zichtbaarheid

Ook al heb jij het nog zo druk, je kunt niet zonder online zichtbaarheid. Deze online zichtbaarheid zorgt ervoor dat wanneer je een minder drukke periode ingaat, de wereld jou nog steeds wel kent!

Deze online zichtbaarheid begint bij een goede branding. Deze branding past bij jouw organisatie of bij jou zelf. En met die branding maak je geweldige designs, die je kunt gebruiken voor je website, social media en mailings.

Weet je niet hoe je kunt starten hiermee?

Plan dan nu een kennismaking in met mij en laat mij je hierbij helpen.

“Lidia voor al jouw branding & designs”

Branding

Ben jij toe aan een nieuwe branding of heb jij nog helemaal niks?

Ik kom graag voor jou in actie!

Plan nu een gratis call in met mij!

Design

Ben jij op zoek naar materiaal voor al je online en offline uitingen?

Plan nu een gratis call in met mij en vertel waar jij naar op zoek bent!

Branding & design

Wil jij je branding en de daarbij behorende designs voor al je offline en online uitingen opbouwen, zodat de wereld jou ontdekt.

Maak dan nu een afspraak met mij!

Wat zeggen anderen?

Geweldig hoe Lidia ons belproject uit heeft gevoerd voor onze medewerkers in de buitendienst, met een scoringspercentage van 36% tot 79% per project.

– Koen Berkers, Ventilair

Lidia is een enthousiaste harde werker. Sympathiek en leergierig. Als vrijwilligersorganisatie zijn wij erg blij dat Lidia voor ons de notulen zo duidelijk voor ons opschrijft.

– Hilma Mastwijk, Adviesraad Sociaal Domein

Lidia heeft een verfrissende blik op zaken. Ze is proactief en enthousiasmerend. Bij Q-Blue heeft ze structuur weten te brengen in boodschappen op social media.

– Harry Müller, Q-Blue BV

Lidia is goed in structuur brengen van alle communicatiekanalen en weet welke programma’s handig zijn om in een team te gaan gebruiken!

– Jiska Boer, HuidZorg Drenthe

Wil jij impact maken met jouw branding?

Laat hier je bericht achter voor mij!

8 + 12 =

Office & Design Lidia - VA - Drenthe - 0615351383
Chat openen
Whatsapp met Office & Design Lidia
Hoi hoi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Let me know!