Investeren in mijzelf

 

Waarom wil je dat doen…

Nou ik kan inmiddels uit ervaring spreken

2 jaar geleden heb ik mij volledig gestort op m’n eigen bedrijf. Solliciteren naar een baan in loondienst voelde niet goed, dus ik ging ervoor!

Let’s go!

Met een goed gevulde rugzak ging ik op pad. Ik had immers een HBO opleiding, ruim 10 jaar werkervaring en de Ondernemersschool gevolgd. Toch ontstond er twijfel of ik het wel goed deed.

Maar wat is eigenlijk goed?

Ik ben toch eigen baas en heb de regie in handen?

Opleidingen

Dankzij die twijfel ben ik op onderzoek uitgegaan. En binnen no time verschillende opleidingen gevonden die mij verder konden helpen.

1️⃣ Zoals de VA school om mijn bedrijf goed neer te zetten. Tijdens die opleiding leerde ik steeds meer tools kennen die ik als VA goed kan gebruiken. Waaronder Canva! Een geweldig programma waar ik mijn creativiteit kan inzetten voor o.a. social media posts.

2️⃣ Als VA heb ik mij aangesloten bij de VA How to Library van Iris Treffers. Waarin ik steeds nieuwe informatie ontvangen over o.a. tools. En daarmee een online netwerk “achter mij heb staan”.

3️⃣ Omdat mijn branding nog niet stond heb ik met de BED-school mijn eigen branding ontwikkeld in Canva! En kan ik hier ook anderen bij helpen

4️⃣ Daarnaast was m’n website al 1,5 jaar “under construction”. En vond ik het wel een goed idee om mee te doen met de Bootcamp Website bouwen in 1 dag van The Online Techlady.

5️⃣ Ondertussen kwamen verschillende workshops, challenges, 10 daagse voorbij als basis voor vervolg trainingen voor Zakelijk Schrijven, SEO, Content strategie, Zakelijk Tekenen, Website, LinkedIn, Instagram.

6️⃣ Op dit moment volg ik de opleiding ‘Grafische vormgeving met Canva’ bij Graphic Avenue om nog meer te leren over Canva. Dit programma is enorm aan het ontwikkelen en dat zet ik graag in voor mijzelf en opdrachtgevers!

Wat levert het op?

Je zal wel denken… leuk al die opleidingen, alleen wat levert het op? Want geld uitgeven kan iedereen…

Sinds ik als ondernemer ben gaan groeien met behulp van trainingen… groot & klein! Deze kennis ben gaan inzetten. En daarnaast m’n netwerk uitgebreid heb… online & offline! Merk ik verschil. Mijn inzet wordt beloond!

Online zichtbaarheid

➡️ Ik ben online zichtbaar, m.b.v. mijn Contentkalender, op social media en mijn website. De wereld om mij heen ziet dit en het levert zelfs contacten en aanvragen op via Instagram, LinkedIn en mijn Website. 🥳

Nieuwe opdrachten

🍾 Mede door het investeren in mijzelf ga ik per april starten bij 3️⃣ nieuwe opdrachtgevers! Allemaal Online Marketing. Dus die nieuwe kennis kan ik direct in de praktijk brengen! 🥰

Office & Design Lidia - Investeren in mijzelf

Laat hier je bericht achter voor mij!

13 + 9 =

Office & Design Lidia - VA - Drenthe - 0615351383
Chat openen
Whatsapp met Office & Design Lidia
Hoi hoi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Let me know!