Microsoft Teams voor online overleg

 

Sinds ik begonnen ben met mijn eigen bedrijf en dus als Virtual Assistant in 2020 was bijna iedereen genoodzaakt om thuis te werken. Het online werken was “in eens” voor veel mensen mogelijk en kwam in een stroomversnelling.

Online tool voor online overleg

Voor mij als Virtual Assistant geweldig, omdat ondernemers nu merkten dat het werken vanuit huis of een externe locatie haalbaar bleek te zijn.

Waar je af en toe al eens via online tools een online overleg had, was vanaf dat moment een noodzakelijk kwaad!

Microsoft TEAMS voor online overleg

Voor mij betekent dit online overleggen via Microsoft Teams. Ik vind dit een prettig programma en inmiddels is dit bij veel ondernemers ingeburgerd als bekende tool.

Dit betekent overigens niet dat ik niet met andere tools werk. Ik gebruik bijvoorbeeld Google Meet voor het laten inplannen van afspraken via de tool Calendly, omdat dit gekoppeld is aan mijn agenda. Hier vertel ik een andere keer nog wel meer over.

Live overleg met bakje koffie

Dat wil overigens niet zeggen dat ik niet meer live met anderen overleg. Juist die combinatie van (snel) overleggen zonder reistijd en elkaar live spreken vind ik prettig werken. Om die reden werk ik meestal ook regionaal, zodat er altijd de ruimte is voor dat kopje koffie samen.

Dus wil jij live “een bakkie koffie” met mij drinken om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan nu een afspraak met mij in.

Blog Microsoft Teams voor online overleg

Laat hier je bericht achter voor mij!

4 + 8 =

Office & Design Lidia - VA - Drenthe - 0615351383
Chat openen
Whatsapp met Office & Design Lidia
Hoi hoi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Let me know!