Wat doe jij eigenlijk als VA?

 

Als VA ben ik flexibel in het aantal uren wat ik per week, per maand of per project werk. Hierin bied ik altijd maatwerk. Ook in het type werk wat jij nodig hebt in je bedrijf verschilt per opdracht wat ik aanneem.

“Richt jij je op de core business, dan regel ik de randzaken”

Voor de ene opdrachtgever is dat het inrichten en beheren van de socials, voor een andere opdrachtgevers is dat het notuleren van vergaderingen als onafhankelijk notulist. Weer iets heel anders is het creëren van flyers in Canva en een uur later ben ik aan het bellen voor het maken van afspraken bij leads.

Door deze afwisseling raak ik niet verveeld en hou ik focus op de verschillende taken!

Hoe kan ik jou helpen?

Office & Design Lidia - VA - remote werken

Laat hier je bericht achter voor mij!

2 + 9 =

Office & Design Lidia - VA - Drenthe - 0615351383
Chat openen
Whatsapp met Office & Design Lidia
Hoi hoi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Let me know!