Worcation 2023 – zondag 2 juli

Ondanks dat ik vannacht een tijdje wakker ben geweest, voel ik me fit. Gauw ff onder de stortdouche door, m’n mooie oranje pak aan, ff optutten om vervolgens om iets na 9uur te ontbijten.

Ok, gister vond ik het al druk in de ontbijtzaal… nou, het is nu NOG drukker. Pffff… dit is dus niet hoe ik mijn ontbijt rustig wil nuttigen. Het is nog net niet elleboog-werken bij de koffie/thee automaat, maar er staat al wel een rij. Eenmaal voor aan in de rij, zie ik dat de theeglazen op zijn. Grrrr heb ik dat… Ok, dan maar eerst alleen een Sinaasappelsapje en op zoek naar een plekje.

M’n jasje kan wel uit, want het is warm zat hier in de ontbijtzaal. Dus m’n tafeltje “gereserveerd” loop ik richting het buffet. Vandaag neem ik iets anders dan gister, wel zo leuk, en er is keuze genoeg. Ik kan zelfs morgenvroeg – bij m’n laatste ontbijtje hier – nog weer iets anders kiezen…

Ik probeer te genieten, alleen de niet-rust werkt tegen. Toch neem ik hier nog wel even een dubbele koffie om vervolgens met voldoende energie weer aan het werk te gaan op de hotelkamer.

Terug op m’n hotelkamer zet ik m’n laptop aan en ga bezig met een nieuwe panorama-pin voor op Instagram, aangezien ik nu er heb staan dat ik op worcation ben… 😊

Ik luister nog even een stukje terug van een Canva les, maar ik kan me moeilijk concentreren hier op en sla dan slecht die informatie op. Dus ik ga bezig met het schrijven van m’n blog over deze worcation, zodat ik dit ook op m’n website kan plaatsen.

Relaxen en genieten tijdens mijn worcation

Om 12:30 is het genoeg geweest en wandel ik naar het strand voor een lunch om vervolgens met een E-chopper een tochtje te maken. Van Egmond aan Zee naar Bergen, door Alkmaar, naar Heiloo en via Egmond Binnen, terug naar Egmond aan Zee. Omdat ik nog wat tijd over heb. Rij ik in Egmond aan Zee nog een stukje verder dan ik al lopend had gedaan.

Om 17:00 lever ik – een tikkeltje verkleumd – de E-chopper weer in en zoek gauw een restaurant op om op te warmen met een kopje muntthee. Heerlijk nog even genieten van de rust en de mensen die langslopen. Het hele weekend is het hier druk, met een hoge Duitse gehalte…

Na een uurtje ben ik er wel klaar mee en krijg ik zin in eten, dus tijd om terug te gaan naar het hotel. Even opfrissen en met een nieuw gekocht setje aan loop ik naar het restaurant om te genieten van de ruime keuze van het buffet.

In dit grote hotel zit ook een welness en tot nu toe had ik hier nog geen gebruik van gemaakt, dus een nek-rug-massage leek me nog wel erg prettig. Gelukkig had ik die gistermiddag geboekt. Wat een aanrader is dit zeg, dit zou je toch wekelijks even moeten doen!

Laat hier je bericht achter voor mij!

15 + 8 =

Office & Design Lidia - VA - Drenthe - 0615351383
Chat openen
Whatsapp met Office & Design Lidia
Hoi hoi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Let me know!