Worcation 2024 – dag 1

Wat een heerlijk 1e dag was het van mijn worcation in Noordwijk.

Worcation 2024 dag 1 van Office & Design Lidia

Omdat vorig jaar bij de kust @ Egmond aan Zee zo heerlijk was, kon ik dit jaar ook maar 1 locatie bedenken… Het strand! In het voorjaar of begin zomer een goed moment om hier te zijn. Heerlijk wandelen over het strand met m’n blote voeten, met heerlijk zonnetje op m’n gezicht en een beetje wind door m’n haren. Genieten op het terras van heerlijk eten en drinken…

Reizen met het OV naar m’n worcation

Helaas was m’n 1e dag niet zo’n dag… ipv met m’n mooie rode Beetle stapte ik in de trein, tot uit eindelijk de bus me op nog geen 50 meter van het hotel afleverde in Noordwijk, best ideaal, dat reizen met het OV. Rustig ontspannen zitten, beetje staren naar buiten, muziekje in m’n oren, geen focus op het verkeer.

Flink uitwaaien op het strand en dat begin juli

Het weer deze 1e dag was iets minder fijn dan gehoopt, hoewel flink uitwaaien ook heerlijk is op het strand. Maar dan liever in de herfstvakantie dan in het 1e weekend van juli. Ondanks dat heb ik een fijne wandeling over het strand gehad, heerlijk gegeten bij een strandtentje, gewoon in m’n eentje, maar genoeg aanspraak van andere gasten. Het was echt genieten.

Een beetje werken tijdens m’n worcation

Tussendoor ook m’n laptop erbij gehad om te werken aan m’n bedrijf, want tja, dat is toch waar het ook om draait bij een worcation.

Een beetje worc en een beetje cation. Het weer bepaalt dit weekend gewoon wat ik wanneer doe, dat is het mooie van alleen op worcation gaan. Geen verplichtingen, maar doen wat op dat moment goed voelt.

Op naar dag 2!

Laat hier je bericht achter voor mij!

5 + 14 =

Office & Design Lidia - VA - Drenthe - 0615351383
Chat openen
Whatsapp met Office & Design Lidia
Hoi hoi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Let me know!