Worcation 2024 – dag 2

Weer een fijne dag op deze worcation.

Worcation 2024 dag 2 van Office & Design Lidia

Na een ontspannen ontbijt kruip ik op m’n hotelkamer achter m’n laptop. Een worcation zonder werk is natuurlijk geen optie. Evalueren en financiële cijfers van het 1e half jaar van 2024. Conclusie: het gaat mooi! Deze lijn doorzetten met leuke opdrachten, zeer veel afwisseling in type opdrachten en organisatie. Dik tevreden!

Shop till you drop

Tegen het einde van de ochtend verlaten de buien de kuststrook het land in, dus ik ga lekker naar buiten. Even het centrum “onveilig maken”. De flinke wind die er nog staat blaast me het ene leuke winkeltje na het andere leuke winkeltje in.

Lunchtime

Ik breng m’n opbrengst naar m’n hotelkamer om vervolgens bij een strandtent een heerlijke lunch te nemen. Ondertussen breken de wolken en ben ik blij dat ik binnen droog zit.

Relaxen

Na een extra kopje ☕️ wandel ik weer naar het centrum om de laatste winkels ook even te bewonderen. Bij terugkomst op de hotelkamer bewonder ik de buit, zal m’n thuisfront het ook leuk vinden? Maandagavond kom ik er achter.

Nog ff chillen met “Emily in Paris” voordat ik me klaar maak voor een avondje in de kroeg. Vanavond speelt het Nederlands elftal tegen Turkije en voor het eerst in m’n leven ga ik kijken in een kroeg. Na een heerlijke maaltijd zoek ik de sportkroeg op, al flink vol, maar achterin de kroeg aan de bar, weet ik een plekje te bemachtigen. Deze barkruk is van mij vanavond 😁

Voetbal kijken in de kroeg

Het wordt een gezellige avond. Ondanks dat ik in m’n eentje de kroeg binnenwandel, heb ik genoeg praat. De uitslag wordt 1-2, precies zoals de kroegbaas had voorspelt. Dus Frank, wat wordt het woensdag?

De dag loopt ten einde, ik wandel terug naar m’n hotel. Helaas is het voetballawaai en de harde wind een boosdoener deze nacht.

Tot morgen @ dag 3

Laat hier je bericht achter voor mij!

10 + 11 =

Office & Design Lidia - VA - Drenthe - 0615351383
Chat openen
Whatsapp met Office & Design Lidia
Hoi hoi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Let me know!