Worcation 2024 – dag 3

Hello today 😉

Worcation 2024 dag 3 van Office & Design Lidia

Na een brakke nacht met flink harde wind en “gezelligheid van de voetbalsupporters buiten” word ik weer vroeg wakker. Geweldig!

Na een check op de buienradar om in te schatten wat ik vandaag kan gaan doen buiten m’n hotelkamer, zie ik helaas alleen vanmorgen maar een zonnetje in de weersvoorspelling. Jeetje, dat valt toch wel mega tegen. Toen ik in maart dit weekend boekte had ik toch wel iets beter weer verwacht in het 1e weekend van juli. Maar goed, dat gaat de pret niet drukken.

Lekker wandelen

Ondanks dat ik me nog mega moe voel, hijs ik me in m’n kleding, knip in m’n haar, bril op en gaan. Heerlijk ff een wandeling over het strand, als dit de enige zon van vandaag is, dan heb ik die toch mooi ff te pakken. Na een rondje van zo’n 45 min ben ik terug bij het hotel en geniet ik van m’n 2e ontbijt hier.

Relaxen bij de welness

Tijdens m’n ontbijt bedenk ik mij dat hier vlakbij een welness zit en check direct de website om te reserveren. Bellen is altijd beter en krijg te horen dat ik welkom ben zodra ik er aan toe heb. Dus tegen 11uur wandel ik naar de welness en stap 5 uur later weer naar buiten.

Hoe heerlijk kan dit zijn:

  • Sauna

  • Turks Stoombad

  • Jaccuzzi

  • Voetenbad

  • Infrarood sauna

  • Hydromassage

  • Buiten chillen met koffie/thee

Pizza time

Nadat ik iets na 4uur weer op m’n hotelkamer kom, merk ik dat ik toch best wel weinig energie over heb, dus duik ik op bed met “Emily in Paris”. Wat een heerlijke serie is dit toch (ik kijk het nu voor de 2e keer, zodat binnenkort de nieuwe serie mooi aansluit)! Omdat ik niet zoveel gegeten heb vandaag heb ik bere zin in eten en wandel tegen half 6 naar de buren voor een pizza. Heerlijk, daar had ik echt zin in!

Op is de energie

Na een kopje koffie besluit ik nog ff een strandwandelingetje te maken, ondanks dat ik niet zoveel energie meer heb hou ik het een half uur vol. Dan geniet ik nog ff met een kopje koffie op het terras van het hotel in de zon. En schrijf ik m’n verhaal van deze dag, om die straks direct ff online te zetten.

Voor nu alvast weltrusten en tot morgen. M’n laatste dag alweer hier in Noordwijk.

Laat hier je bericht achter voor mij!

8 + 14 =

Office & Design Lidia - VA - Drenthe - 0615351383
Chat openen
Whatsapp met Office & Design Lidia
Hoi hoi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Let me know!