Worcation 2024 – dag 4

De laatste dag van m’n worcation in Noordwijk…

Worcation 2024 dag 4 van Office & Design Lidia

Om half 9 word ik heerlijk uitgeslapen wakker en na een vlugge douche loop ik naar beneden voor het ontbijt. Weer staan er heerlijke dingen klaar en geniet ik van het uitzicht naar de duinen. Het belooft een heerlijke zonnige dag te worden.

Dus ik ga vanmorgen tot de lunch lekker werken, om daarna een afsluitende wandeling te maken op het strand met heerlijke lunch.

YES! De zon is er!

En wat een geluk!
Ik heb er ff op moeten wachten, maar de 🌞 schijnt heerlijk en op het terras kan ik uit de wind zitten. Deze heerlijke beach-sfeer, eindelijk!! YES, daarom heb ik deze worcation hier geboekt! 🤩

Met een heerlijke verse munthee kom ik tot rust. Dit is zo genieten en baal wel dat ik zo alweer naar huis moet. En ja, ik ben blij dat ik straks weer bij mn kids en man thuis ben! Ik bestel een heerlijke sandwich zalm en neem direct een 2e versie munt thee.

Ruzie met de meeuwen

Dit weekend heb ik nog geen Italiaans ijsje gehad en ik heb nog zat tijd voor dat de bus voor zal rijden, dus ik wandel naar het centrum. Ik kies voor een hoorntje met 2 bolletjes. Vlak nadat ik de foto heb gemaakt word ik aangevallen door een meeuw. Helaas win ik deze strijd maar voor de helft en kan toch nog genieten van m’n ijsje. Al wandelend op het strand met het ijsje in m’n hand heb ik alsmaar ruzie met de ene na de andere meeuw… grrrrr!!

Genoten deze worcation!

Ik eindig bij een strandtent in de buurt van hotel/bushalte en neem dan m’n laatste muntthee van deze worcation. Ik haal een paar keer diep adem en geniet van m’n uitzicht, nog steeds in de 🌞

Bedankt Noordwijk voor dit heerlijke weekend en geweldige worcation van 2024! Ik kan er deze maand nog ff tegen aan voordat onze zomervakantie begint!

Ik wandel zo naar m’n hotel waar m’n koffer staat en pak dan de bus richting station en ga naar huis.

Laat hier je bericht achter voor mij!

9 + 9 =

Office & Design Lidia - VA - Drenthe - 0615351383
Chat openen
Whatsapp met Office & Design Lidia
Hoi hoi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Let me know!