YES! Mijn website staat online!

 

Vanmorgen om 6:00 de wekker, zodat ik voor 9:00 in Culemborg was om te starten met het bouwen van mijn website! Gelukkig mocht ik starten met een bakje koffie 🙂

Wat een geweldige ervaring en wat ben ik blij dat ik deze bootcamp website in 1 dag van Saskia heb kunnen doen! En zo enorm trots op het resultaat!

Office & Design Lidia - Drenthe - VA - Office Support - Focus

De voorbereiding

EINDELIJK… sinds augustus 2020 sta ik ingeschreven bij de KvK en vanaf april 2021 ben ik fulltime ondernemer geworden. Sinds die tijd ben ik bezig geweest met mijn website. Steeds een klein beetje… weer aanpassen… een tijdje niks doen… teksten weer veranderen… indeling veranderen… Man man man, wat een drama…

Een paar maanden geleden hadden een aantal voor mij bekende VA’s de website bootcamp bij Saskia gedaan. Ik was getriggerd. Je website in 1 dag online hebben staan… Hoe dan? Dat is toch niet te doen? Ik doe er nu al ruim 1,5 jaar over… 😉

Begin januari heb ik de knoop doorgehakt. Ik wil mijn online zichtbaarheid verbeteren. Op m’n socials ben ik daar druk mee bezig en ik krijg daar ook al leuke interacties. Naast mijn goed gevulde LinkedIn-profiel wil ik ook graag mijn talenten die ik inzet bij mijn opdrachtgevers tonen aan de wereld. Vol trots wil ik tonen welke projecten ik zoal heb gedaan. En een betere plek dan een website als verzamelplaats hiervan is er niet. Dus… Hup, in de actiestand. En heb ik mij aangemeld voor de bootcamp website in 1 dag van Saskia.

Bootcamp website in 1 dag

Vanmorgen om 6uur de wekker, zodat ik voor 9:00 in Culemborg was om te starten met het bouwen van mijn website! Gelukkig mocht ik starten met een bakje koffie 🙂

Vooraf had ik huiswerk gekregen. Want een goede voorbereiding is het halve werk… De teksten geschreven, foto’s gekozen, mijn branding-kleuren vastgelegd.

Zo gaaf om vandaag met 2 andere VA’s (Nancy en Gabriëlle) te werken aan onze eigen website, met Saskia en Iris die ons hierbij helpen.

Office & Design Lidia - Drenthe - VA - Office Support - Samenwerken

Sinds ik ondernemer ben, heb ik al verschillende opleidingen gevolgd en volgende week start ik een nieuwe opleiding. Leren, doorleren en nog meer leren. Om die reden heb ik ook besloten om deze bootcamp-website-dag van Saskia bij te wonen. Ik vind het geweldig dat ik deze kansen kan grijpen, zonder eerst in drievoud een akkoord te krijgen. En soms heb je een “stok achter de deur” nodig die je in de juiste richting stuurt.

En ik ben zeer blij met het resultaat wat ik nu online heb staan op mijn eigen website! Het is ok toch, dat je ff trots op jezelf mag zijn? En dit met de wereld delen… 🙂

Office & Design Lidia - VA - Samenwerken

Nancy en Gabriëlle bedankt voor de gezellige dag, we zijn serieus bezig geweest, maar wat een lol hebben we gehad. En dat kon natuurlijk niet zonder Iris, die mij geholpen heeft bij de teksten, dank je wel hiervoor! En uiteraard Saskia voor deze geweldige dag! Wat een topvrouw, met enorm veel kennis! Een aanrader voor iedereen die het maken van de website zelf wil doen, maar er wel hulp bij kunnen gebruiken. Ik heb nu enorm veel geleerd en kan vanaf nu ook echt mijn website zelf blijven bijwerken. En die kennis kan ik uiteraard ook inzetten bij mijn opdrachtgevers 🙂

Het bouwen van de website laat ik graag aan anderen over, maar het beheren en vernieuwen vind ik super om te doen!

Uiteraard hoor ik graag wat je van mijn website vindt. En van de kritische noten kan ik alleen maar leren… dus, kom maar op!

Voor nu… fijn weekend!

Office & Design Lidia - Yes! Mijn website staat online!

Laat hier je bericht achter voor mij!

9 + 15 =

Office & Design Lidia - VA - Drenthe - 0615351383
Chat openen
Whatsapp met Office & Design Lidia
Hoi hoi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Let me know!