Management Assistent Hoogeveen

Als Management Assistent kun jij mij inhuren voor het ondersteunen van directie en/of manager, ik werk vanuit m’n thuiskantoor in regio Hoogeveen.

Office & Design LIDIA - Management Assistent

Wat kan ik als Management Assistent

Als Management Assistent kan ik jou ondersteunen op gebied van Office Support. Dus allerlei ondersteunende werkzaamheden waardoor jij je kunt blijven focussen op de core business. En je geen zorgen hoeft te maken om de randzaken die ook nodig zijn in jouw organisatie.

Vanuit mijn thuiskantoor voer ik dan de taken uit, maar ik kan ook heel goed op locatie werken. Dat is voor mij ook de reden dat ik als Management Assistent in regio Hoogeveen werk. Regio Hoogeveen is voor mij dan tot +- een half uur rijden vanaf mijn thuiskantoor.

Flexibele ondersteuning

Ik ben flexibel in het aantal uren wat ik per week, per maand of per project uitvoer. Hierin bied ik altijd maatwerk. Dus jij kan aangeven welke hulp er nodig is in jouw organisatie en als ik de juiste persoon hiervoor ben ga ik die uitdaging aan!

Niet alleen flexibel in het aantal uren dat ik werk, maar ook vanuit de locatie. Is het gewenst dat ik (met regelmaat) op locatie aanwezig ben, dan kan dit. Maar mijn basis is vanuit mijn thuiskantoor.

Welke hulp kan jij gebruiken in ondersteunende werkzaamheden waarvoor jij te weinig tijd maakt, maar zeker wel uitgevoerd moeten worden?

“Jij de core business… ik de ondersteuning”

Dankzij mijn HBO Facility Management opleiding en verschillende functies in loondienst heb ik verschillende ervaringen opgedaan die ik nu inzet als Management Assistent in regio Hoogeveen. Functies zoals:

  • Facilitair medewerker
  • Commercieel medewerker
  • Office manager
  • Marketing & communicatie medewerker
  • Secretarieel medewerker
  • Facilitair servicebalie medewerker
  • Medewerker Marketing Communicatie & Voorlichting

Hierdoor kan ik als Management Assistent helpen bij verschillende taken. Denk aan: mail- en agendabeheer, promotie-acties, online zichtbaarheid, branding, onafhankelijk notulist zijn voor vergaderingen, belacties lauwe leads. Op mijn pagina Office Support vind je hierover nog meer informatie.

Office & Design LIDIA-VA-Hulp bij Canva

“Flexibele uren als Management Assistent in Hoogeveen”

Online Marketing

Schiet het er bij jou ook wel eens in om je website en socials bij te houden?

En een maand later denk je dan “had ik nou gewoon ff elke week 1 of 2 uur hiervoor vrijgemaakt”, dan was ik nu al een stuk zichtbaarder online.

Laat mij je hier dan bij helpen!

 

Secretariële werkzaamheden

Blijven er constant taken op je bureau liggen en blijf het maar uitstellen tot morgen / volgende week? Of nog erger…

Vertel me om welke taken het gaat en ik ga je helpen om deze uitdaging aan te pakken.

Dan breng ik weer rust op jouw bureau en in je hoofd!

 

Branding & Design

Ben jij op zoek naar een nieuwe huisstijl? Je bestaande huisstijl uitbreiden?

Heb je digitaal materiaal nodig? Of wil je juist materiaal laten drukken? Of zoek je templates voor je Social Media?

Laten we samen deze uitdaging aanpakken en wat moois maken!

 

Wat zeggen anderen?

Lidia heeft een verfrissende blik op zaken. Ze is proactief en enthousiasmerend. Bij Q-Blue heeft ze structuur weten te brengen in boodschappen op social media.

– Harry Müller, Q-Blue BV

Lidia is goed in structuur brengen van alle communicatiekanalen en weet welke programma’s handig zijn om in een team te gaan gebruiken!

– Jiska Boer, HuidZorg Drenthe

Lidia is een enthousiaste harde werker. Sympathiek en leergierig. Als vrijwilligersorganisatie zijn wij erg blij dat Lidia voor ons de notulen zo duidelijk voor ons opschrijft.

– Hilma Mastwijk, Adviesraad Sociaal Domein

Geweldig hoe Lidia ons belproject uit heeft gevoerd voor onze medewerkers in de buitendienst, met een scoringspercentage van 36% tot 79% per project.

– Koen Berkers, Ventilair

Wat kan ik voor jou betekenen?

Laat hier je bericht achter voor mij!

11 + 4 =

Office & Design Lidia - VA - Drenthe - 0615351383

Lees hier mijn blogs mijn werkzaamheden

Marketingplan

Marketingplan

Een doordacht marketingplan vormt de ruggengraat van elke succesvolle onderneming. Het biedt niet alleen inzicht in de huidige situatie van het bedrijf, maar legt ook de basis voor doelgerichte acties.

Lees meer
Praatplaat digitaal of getekend

Praatplaat digitaal of getekend

Met jouw info maak ik een indrukwekkende praatplaat ter verduidelijking van jouw tekst, dit kan digitaal in Canva of getekend op papier! Jouw keuze. DM mij!

Lees meer
Chat openen
Whatsapp met Office & Design Lidia
Hoi hoi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Let me know!