Worcation 2023 aan de kust

 

Sinds ik in 2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣ heb ervaren hoe het is om een paar dagen even van huis weg te zijn tijdens een retraite😇. Om even tot rust te komen of juist de focus op een bepaald onderwerp te leggen. Heb ik dat jaarlijks voort gezet in m’n eigen worcation🤩.

Relaxen en evalueren

Vorig jaar ben ik 2️⃣x een 3️⃣daagse weggeweest bij een B&B🏕️. Dit komende weekend ga ik naar de kust🏖️ in een hotel🏨. Genieten van de rust en hopelijk mooi weer🌞 lekker op het strand🏖️. Maar zeker ook nadenken🤔 over het afgelopen half 📅jaar.

Plan voor de rest van 2023

Evalueren🤔 wat ik tot nu toe in 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ heb gedaan en wat het mij opgeleverd🤩 heeft. En welke richting↗️ ik de rest van 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ op wil gaan. Zodat ik weer met energie💪 kan verder bouwen aan mijn bedrijf. En de leukste opdrachtgevers kan bedienen met hun uitdagingen! 🤩

Goed weekend

Dus vanaf nu ben ik offline📴 en ben ik dinsdag weer bereikbaar🥰 .
Groetjes en fijn weekend allemaal!
Worcation Office & Design Lidia aan de kust in 2023

Laat hier je bericht achter voor mij!

1 + 5 =

Office & Design Lidia - VA - Drenthe - 0615351383
Chat openen
Whatsapp met Office & Design Lidia
Hoi hoi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Let me know!