Worcation 2023 – zaterdag 1 juli

Pffffff… wat voel ik me brak. Ik kwam moeilijk in slaap, het waaide enorm hard waardoor ik het raam maar dicht deed, alleen daardoor werd het eigenlijk veel te warm op de kamer. Uiteindelijk viel ik denk ik om een uur of 2 in slaap. Gelukkig wel in 1 blok doorgeslapen tot 7:30. Ik word ff rustig wakker en ga daarna ff douchen.

Helaas loop ik om 8:45 enorm brak naar het restaurant voor m’n ontbijt. Eerst maar ff wat thee scoren en daarna wat te eten. Jeetje, wat is het druk… het hotel is vol dit weekend zei de receptioniste al. Zoveel mensen, allemaal willen eten, rondlopend tussen de tafeltjes door… pffff.

Maar dit is niet echt mijn stijl, veel te groot. M’n volgende worcation in een hotel gaat in een wat kleiner hotel gebeuren.

Na m’n ontbijt neem ik een dubbele koffie en hierna loop ik terug naar m’n hotelkamer om aan het werk te gaan. Gister was de dag van relaxen dankzij het mooie weer en vandaag wordt er veel regen verwacht, dus een goed moment om in het hotel te blijven.

Jammer genoeg voel ik me nog steeds wat brak en kies ik wat leuks uit om mee te starten, maar terugdenken aan de afgelopen maand is al ingewikkeld. Na een tijdje begint het te komen, maak ik m’n maandplanning klaar en ga ik ook het afgelopen half jaar evalueren.

Reflecteren 2023 Q1 + Q2

Ik kom tot de conclusie dat ik het afgelopen half jaar een mooi resultaat heb neergezet.

 • Ik heb veel geïnvesteerd in mijn bedrijf en dat heeft nieuwe OG’ers opgeleverd.
 • Mijn online zichtbaarheid is verbeterd:
  • Mijn website is online gekomen
  • Ik heb een SEO 10 daagse gevolgd en die kennis ook ingezet op m’n nieuwe website
  • Vanaf januari ben ik begonnen met een contentkalender
 • Ik heb de Canva training bij Ankie gevolgd, super leerzaam, elke 2 weken een online les bijgewoond. Nu alleen nog wat huiswerk afmaken.
 • Per april heb ik 5 nieuwe OG’ers gevonden:
  • 3x voor social media
  • 1x voor nieuwe branding
  • 1x notuleren (dit is eenmalig geweest, maar waren zeer tevreden)
 • M’n maandelijkse notuleerklus gaat goed
 • Het belproject gaan goed, maar wordt wel steeds minder leuk om te doen
 • De kwartaal notuleerklus gaat ook goed
 • Ik heb me aangesloten bij 3 verschillende netwerkclubs en ben 1x bij een ontbijtsessie geweest van een andere netwerkclub:
  • 1 nieuwe opdracht opgeleverd mbt social media
  • 1 offerte verstuurd voor nieuwe branding opzetten
  • Mogelijk binnenkort een gesprek voor een VA-opdracht
 • Mijn huidige omzet is iets boven de begroting, dus dat is mooi
 • M’n uren per maand gaat langzaam omhoog, waarbij ik per week structureer richting de 16 uur per week ga.
 • Ik heb afscheid genomen van 1 OG social media, omdat dit van beide kanten niet prettig werkte.
 • Alleen waar ik het meest blij van wordt zijn de volgende opdrachten:
  • Social media, ik krijg hier veel vrijheid, er is veel materiaal beschikbaar om te gebruiken, mag meedenken in strategieën en heb het gevoel dat ze ook zeer waarderen wat ik tot nu toe heb gedaan!
  • Branding, het opbouwen van een nieuwe branding, veel bezig zijn in Canva.
 • Ga ik op zoek naar een nieuwe opleiding? Of parkeer ik dit tot 2024? Aangezien ik met de VA library van Iris nog niks heb gedaan en hier ook wel wat tijd in kan gaan steken.

Relaxen en werken combineren

Inmiddels is het 15:30 en wordt de lucht wat lichter. Dus ik ga hier ff opruimen en wandel dan via het centrum naar het strand om daar bij een strandtent te gaan eten.

Wat toch een cadeautje van mezelf is dit zeg! Relaxen en werken combineren.

A fijn… nadat ik m’n hotelkamer verlaat, wandel ik via het centrum naar het strand. Maar ondertussen zie ik wat leuke winkeltjes en wandel met 2 nieuwe outfits naar het strand. Ik stap het 1e strandtentje in en bestel een kopje muntthee, heerlijk!

Dit is nou echt genieten…

Met nieuwe energie maak ik nogmaals een wandeling richting het noorden van het strand. Tegen 18:00 zie ik een beachclub wat me kwa sfeer enorm aanspreekt. Het is er rustig en zoek een leuk plekje met uitzicht op het strand. Fascinerend hoe vissers langs de kustlijn hun hengels uitgooi om vervolgens uren te wachten tot ze een visje vangen. Ondertussen bestel ik een drankje en mijn maaltijd.

Wat een goede keuze is dit zeg, een geweldige locatie, rustgevende muziek, heerlijk eten! Als afsluiting neem ik een kopje koffie en wandel daarna via de boulevard naar de ijswinkel. Want zonder een Italiaans ijsje is de dag niet compleet.

Met een ijsje in m’n hand wandel ik naar het hotel en daar mijn joggingspak aan te trekken. Gewoon omdat het kan. Omdat het heerlijk zit. Vervolgens ga ik met 2 koffiemuntjes – die ik gekregen heb, omdat ik het niet nodig vindt dat elke dag m’n handdoeken vervangen wordt en m’n bed opgemaakt wordt – naar de brasserie beneden in het hotel, samen met m’n boek. Ik zoek een fijn plekje uit met uitzicht op iedereen die langs wandelt en ga genieten van m’n kopjes koffie.

Ik ben helemaal geen lezer, maar op momenten dat ik vakantie heb, kan ik hier blijkbaar wel rust voor vinden.

Misschien zou ik dit ook eens moeten proberen in de wekelijkse drukte. Elke dag een half uurtje tijd voor mezelf en een boek…

Laat hier je bericht achter voor mij!

9 + 13 =

Office & Design Lidia - VA - Drenthe - 0615351383
Chat openen
Whatsapp met Office & Design Lidia
Hoi hoi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Let me know!